Războiul continuă: Moldovenii au EXPEDIAT din nou un deputat rus înapoi în FEDERAȚIA RUSĂ!

Să intri în Republica Moldova dinspre Federația Rusă pare a fi din ce în ce mai greu.

Încă un deputat rus a fost reținut pe aeroportul din Chișinău înainte de Anul Nou.

Timp de 10 ore acesta a încercat să demonstreze care este scopul vizitei, dar se pare că explicațiile oferite nu au fost mulțumitoare pentru oficialii din Republica Moldova.

Se pare că după conflictul din Ucraina, ce a împins Federația Rusă cu mult mai departe de Republica Moldova, acțiunile întreprinse împotriva cetățenilor ruși ce vin cu intenții nu tocmai prietenești s-au accentuat. Dacă până nu demult Federația Rusă dispunea după buna discreție de controlul asupra relațiilor dintre cele două state, se pare că de curând Republica Moldova reacționează din ce în ce mai „obraznic”.

VEZI TRICOLORUL URIAȘ CE A FOST ÎNTINS PESTE PRUT DE REVELION!!! IMAGINI SENZAȚIONALE.

Practic cele două state se află la acest moment într-un conflict deschis. Nu este prima oară când se refuză dreptul de acces în Republica Moldova a unor cetățeni care vin din Federația Rusă. De asemenea nici aceasta nu se află mai prejos. Numeroși oficiali din Republica Moldova sunt agasați de autoritățile din Rusia.

De hărțuire nu a scăpat din Vlad Plahotniuc, numit de presa locală : „patronul Moldovei”. Acesta are deschise  mai multe dosare în Federația Rusă. În unele dintre ele acuzațiile sunt extrem de grav: de ucidere. Cu toate acestea, acuzațiile vin din perioade în care acesta  nu se afla în Federația Rusă. S-a încercat de mai multe ori să se pună în lista infractorilor căutați de INTERPOL și numele lui Vlad Plahotniuc. Cererile au fost respinse de fiecare dată datorită lipsei dovezilor care să ateste că acuzațiile sunt unele reale.

CITEȘTE DESPRE ACUZAȚIILE DE OMOR LA ADRESA LUI PLAHOTNIUC. INTERPOLUL A FOST ANUNȚAT!!!