Munteanu acuzat pe nedrept de discriminare… Iată şi dovada acuzelor nefondate.

Valeriu Munteanu, fostul ministru al mediului, a fost acuzat pe nedrept de actualul primarul al Municipiului Chişinău că ar  discrimina femeile.

Ca şi reacţie la acest mesaj omul politic Valeriu Munteanu a postat o poză cu familia sa formată din patru fete: palmă dură dată primarului ne-ales ci numit după deschiderea unor dosare penale dubioase la adresa lui Chirtoacă.

„După ce m-a învinovăţit în ultimele zile de toate disfuncţionalităţile sale manageriale, doamna Silvia Radu m-a acuzat azi deja şi de faptul că #maltratez şi #discriminez public #femeile. Pot trece uşor peste acuzaţiile gratuite proliferate recent de dumneaei şi patronii săi din PD (care se ascund neîndemânatic după Silvia Radu), însă acestă învinuire este extrem de durută pentru mine pentru că am acasă cinci femei — soția și patru fiice și chiar este o ofensă personală destul de mare.

Doamna #primar_impostor poate glăsui cu ușurință despre faptul că eu sunt principalul vinovat în epopeea cu bradul oligarhic, incriminându-mi inclusiv faptul că eu aș fi „ciopârțit” bradul ucrainean, dar acest eșec antologic îi aparține nu doar Silviei Radu, ci întregii echipe a PD, care a parașutat-o la Primărie.” a scris Valeriu Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Dacă doriţi să vedeţi dovada daţi click mai jos.

https://www.facebook.com/