Dodon face un gest ofensator la adresa moldovenilor: a decorat doi lideri separatiști

Igor Dodon a decorat doi lideri separatisti din Gagauzia cu Ordinul Republicii Moldova, scrie www.hotnews.ro .

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon i-a decorat sambata pe doi lideri ai miscarii separatiste din Gagauzia, de la inceputul anilor ’90 – Mihail Kendighelean si Stepan Topal – cu Ordinul Republicii, numindu-i „adevarati patrioti ai Moldovei.

Se pare că în Moldova totul este inversat, inclusiv valorile. Dacă ajuți cetățenii, te ocupi să aibă o viață mai bună, ești considerat infractor, un dușman al statului.

Dacă în schimb iei arma în mână și împuști vreo doi moldoveni atunci vei primi cu siguranță cel puțin o decorație din partea președintelui Republicii Moldova.

Veste bună pentru toți unioniștii: Revelionul se petrece între prieteni la Prut. Iată detaliile. 

Gestul făcut de Igor Dodon este unul cu adevărat ofensator la adresa nu doar a moldovenilor, dar mai ales a celor care au luptat, și-au dat viața sau au rămas cu sechele fizice și psihice în urma conflictului transnistrean.

Igor Dodon depășește de departe pe toți cei dinaintea lui. Voronin este un mic copil pe lângă bătaia de joc pe care o oferă Igor Dodon moldovenilor.

Probabil Rusia vrea, prin acest personaj, să vadă care este gradul de suportabilitate al românilor dintre Prut și Nistru.

Sau, poate vrea să vadă, într-o atitudine perversă, care este gradul de umilință, servilism și degradare ce vine din partea celui care ar trebui să fie primul om în stat.