De ce merge Dodon la Moscova o dată la două luni? Că nu îi mai poate aduce Rogozin salariul?

„Se pare că niciun alt președinte moldovean nu a reușit performanța lui Igor Dodon de a se vedea odată la două luni cu liderul de la Kremlin Vladimir Putin pe parcursul unui singur an. Întâlnirile nu s-au soldat cu mari rezultate, însă propaganda rusă pe intern și extern a lucrat destul de subtil și intens în urma acestor vizite.” Ne spune Elena Robu pe blogul ei:

17-18 ianuarie – vizita lui Igor Dodon la Moscova. Putin îi oferă lui Dodon harta Moldovei istorice. În afară de această hartă, Dodon nu s-a întors cu nimic de la Kremlin.

„17 martie – Igor Dodon se întâlnește cu Vladimir Putin la Moscova, pentru a doua oară. În cadrul acestei vizite, Dodon i-a dus câteva sticle din vinul pe care liderul de la Kremlin îl are la Cricova. O publicație rusească, MK, scrie că Dodon l-a așteptat pe Putin în antecameră timp de 4 ore.

Veste bună pentru toți unioniștii: Revelionul se petrece între prieteni la Prut. Iată detaliile. 

9 mai – Igor Dodon participă alături de Vladimir Putin la parada de 9 mai de la Moscova. Pentru prima dată în ultimii 10 ani, un președinte moldovean participă la asemenea evenimente.

10 mai – Igor Dodon are o întrevedere cu președintele Dumei de Stat a Adunării Federale a Federației Ruse.

22 mai – Igor Dodon are o întrevedere cu şeful Guvernului Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev. Întâlnirea are loc la Istanbul, în cadrul Summitului Şefilor de Stat și de Guvern ai Organizaţiei Cooperării Economice la Marea Neagră.

2 iunie – Igor Dodon are o întrevedere cu Vladimir Putin în cadrul Forumului Economic din Sankt Petersburg. În cadrul discuției, Igor Dodon a mulțumit omologului său rus pentru contribuţia personală la luarea deciziilor privind reluarea exporturilor de produse moldoveneşti pe piaţa rusă şi amnistierea migranţilor.”

… vezi tot articolul chiar aici.

Concluzie(care ne aparține): de ce merge Igor Dodon la Moscova o dată la două luni? Pentru că Rogozin nu mai poate veni să îi aducă salariul și atunci este nevoie ca el să meargă să îl ia.

Că doar nu vă imaginați că trăiește președintele cu indemnizația dată de stat?

Apropo: în ce monedă credeți că este plătit Igor Dodon? Să fie leu moldovenesc? Să fie Rubla rusească? Să fie oare în dolari? Sau să fie el în euro plătit? Așteptăm opinii voastre.