Ana Munteanu insistă să ofenseze: milioanele de români nu contează, doar Igor Dodon!

Ana Munteanu continuă să îi ofenseze pe români. În loc să aibă o atitudine rezervată, sau mai degrabă să își ceară scuze public pentru gafa publică făcută, ea continuă să ia peste picior pe cei care și-au pus încrederea în ea.

Mai mult decât atât: un cor statalist s-a ridicat deja să îi ia apărarea acuzând pe indignați de trădare.

Nu știi despre ce vorbim? ANA MUNTEANU a ales să fie premiată de Igor Dodon exact când oferea și decorații unor separatiști transnistreni.

„Domnul președinte, Igor Dodon, este prima și unica persoană de stat din Republica Moldova, care m-a apreciat pentru succesul obținut la Vocea României! Unica mea „politică” este dragostea pentru muzică. Nu transformați orice eveniment în politică!”, a scris Ana Munteanu în rețele de socializare.

„Fraților, am 16 ani, încă sunt eleva la liceu, am câștigat in concurs și am primit o diplomă de la președintele țării! De ce ma băgați în politică?? Nu am mers în partidul lui Dodon, nu am făcut declarații antiromânești! Ce aveți! Am luat o biată diplomă! M-a apreciat pentru ce am facut la Vocea României și gata! Rușine să va fie vouă care faceți astfel de comentarii și nu analizați puțin lucrurile! Îmi pare rău că v-ați facut astfel de impresii!”, a subliniat câștigătoarea de la „Vocea României”.

Însă tânăra nu era așa de tânără când ridica 100 000 de euro din România, dar acum că este criticată se dă la o parte.

Ce să înțelegem din mesajul de mai sus? Că nu contează că milioane de români au ales-o, că au lăudat-o, nimic nu se compară cu mesajul primit de la Dodon.

Adică mai pe scurt: la gară cu milioanele de români, că doar Dodon face cât voi toți la un loc.

Cum se spune la stataliști: nici un milion de români nu fac când un Dodon.